0201_BeautyCitySpa-Edit-2.jpg

Νικολετα Ξυραφη

Αισθητικος, Make up artist

Διπλωματούχος λεμφοθεραπεύτρια

Η διευθύντρια του Beauty City Spa, ξεκίνησε μόλις στα 20 της χρόνια την επαγγελματική της δράση.

Με διαρκή εκπαίδευση και κατάρτιση σε πανελλήνια συνέδρια Αισθητικής, πάνω από 5 χρόνια συνεχούς παρακολούθησης των ημερίδων των δερμο-καλλυντικών Murad με ομιλίες από τον ίδιο τον Dr Murad, σεμινάρια σε μασάζ προσώπου και σώματος από γνωστές εταιρείες καλλυντικών (Rejuvi, Collin, Thalgo, Sothys, Comfort Zone κ.ά.), η αγάπη της για την Αισθητική την οδηγεί στην απόφαση να βάλει το δικό της στίγμα στο επάγγελμα και να δημιουργήσει το δικό της χώρο.

στο πλευρο επαγγελματιων με κυρος

Στη συνέχεια ακολουθούν σεμινάρια μακιγιάζ και χρωματολογίας από την διεθνούς φήμης μακιγιέζ Malu Wilz και την make up artist των διάσημων, Ράνια Μπουντούρη με έμφαση στο νυφικό μακιγιάζ, τα σεμινάρια λεμφικού μασάζ από την κυρία Πατζικά, σεμινάρια marketing και επικοινωνίας, αφού η Νικολέτα γνωρίζει ότι η αισθητικός υπηρετεί ένα ανθρωποκεντρικό επάγγελμα, που ο καθένας αντιμετωπίζεται ξεχωριστά, με σεβασμό.

εξειδικευση & επιτυχια στον τομεα των θεραπειων παλμικου φωτος & ιατρικησ αισθητικης

Η αισθητικός υπηρετεί ένα ανθρωποκεντρικό επάγγελμα που ο καθένας αντιμετωπίζεται ξεχωριστά, με σεβασμό.
— Νικολέτα Ξυράφη, διευθύντρια Beauty City Spa

Έχοντας στο ιστορικό της ένα μεγάλο αριθμό περιστατικών πλήρους ίασης σε προβλήματα ακμής, λιπαρότητας, σμηγματόρροιας (σε συνεργασία ή μη με δερματολόγους), πιστοποιημένη εκπαίδευση πάνω στις θεραπείες παλμικού φωτός (φωτοαποτρίχωση, φωτοανάπλαση, φωτολεύκανση) με την 17 χρονη μέχρι σήμερα πείρα της, κατάφερε να επανδρώσει το Beauty City Spa με ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η Ιατρική Αισθητική και η τεχνογνωσία (φωτοενδοδερμία, μεσοθεραπεία, ραδιοσυχνότητες, υπέρηχοι, οξυγονοθεραπεία, micro-needling therapy), ενάντια στη γήρανση και την παχυσαρκία.

Τέλος, η επιμονή της στην τελειότητα, την έχει κάνει φημισμένη για τον "αψεγάδιαστο" σχεδιασμό φρυδιών (eyebrow designer) και βέβαια για τις εξαιρετικές δουλειές στο ημι-μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών, όταν δεν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.


0140_BeautyCitySpa-Edit.jpg

ΑΘΗΝΑ ΚΟΥΒΑΡΙΩΤΟΥ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ, ΜΑΚΙΓΙεΖ,
ΤΕΧΝΗΤΡΙΑ ΝΥΧΙΩΝ

Διπλωματούχος στην περιποίηση άκρων και ονυχοπλαστικής Costyle, Διπλωματούχος του "Certificate of beauty study Creative Academy"

Η Αθηνά, από την αρχή της πορείας της καταπιάστηκε με διάφορους τομείς της Αισθητικής. Έχει παρακολουθήσει σεμινάριο στο Παρίσι στην σχολή "Ecole privee de maquillage Jean-Pierre Fleurimon" και έλαβε μέρος ως make up artist τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες του 2004.

Εργάστηκε για 7 συναπτά έτη σε κέντρα αισθητικής ως υπεύθυνη θεραπειών προσώπου-σώματος και σε ιατρικούς χώρους ως υπεύθυνη εφαρμογών laser (Laser line Clinics Κηφισιάς).

Κοντά μας από το 2011 έχει παρακολουθήσει την ειδική εκπαίδευση των δερμο-καλλυντικών Murad και των εφαρμογων των Murad Proffessionals και έχει πάρει μέρος σε όλα τα ετήσια συνέδρια.

Έχει λάβει την πιστοποιημένη εκπαίδευση στις εφαρμογές παλμικού φωτός (φωτοαποτρίχωση, φωτοανάπλαση, φωτολεύκανση) και εκπαίδευση όσον αφορά στα μασάζ σώματος της γνωστής εταιρίας Thalgo και για όλα τα παραπάνω, αποτελεί μια εξαιρετική συνεργάτη του Beauty City Spa.

0180_BeautyCitySpa-Edit-2.jpg

ΧΛΟΗ ΛΙΑΤΣΟΥ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ, ΜΑΚΙΓΙΕΖ,
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩΝ

Απόφοιτη ΑΤΕΙ Αισθητικής Αθηνών

Αν η θέληση της να ασχοληθεί με την αισθητική προσώπου & σώματος την οδήγησε στο ΑΤΕΙ Αισθητικής Αθηνών, η μεθοδικότητα των εφαρμογών της, η διάθεσή της για εργασία και μάθηση και η οργανωτική της ικανότητα, αποτέλεσαν στοιχεία για να επιλεχθεί στην ομάδα του Beauty City Spa.

Aυτοί είναι και οι οι λόγοι που υπήρξε υπεύθυνη καταστήματος σε άλλους χώρους ομορφιάς.

Έχει παρακολουθήσει ειδικά σεμινάρια εφαρμογών αποτρίχωσης λέιζερ. Κοντά μας δέχθηκε όλο το πακέτο της εκπαίδευσης για να απαρτίζει την ομάδα (Murad, Medik 8, ενέσιμη μεσοθεραπεία κ.ά).

Οι ικανότητες και η απόδοση της Χλόης μας εκπλήσσουν διαρκώς!