Τρόποι για να αποφύγετε τις ανεπιθύμητες επιπτώσεις της άνοιξης στο δέρμα σας

Η μετάβαση στην άνοιξη και οι ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν, το τελευταίο διάστημα (αφρικανική σκόνη, υπερβολική υγρασία), μπορούν να επιφέρουν προσωρινά προβλήματα-ενοχλήσεις στην επιδερμίδα σας (κοκκινίλες, ερεθισμοί, κνησμός, εξάρσεις ακμής, δυσανεξία). Προστατεύστε την με απλά βήματα καθημερινής περιποίησης.

Καθαρίστε καλά το πρόσωπο πρωί & βράδυ...

με το κατάλληλο καθαριστικό προϊόν Soothing Gel Cleanser ή Red alert (για καταπράυνση) και Pore cleanse ή Refreshing Cleanser (για ρύθμιση).

Χρησιμοποιείτε τις πρωινές ώρες ένα προϊόν με vit. C...

για αντιοξείδωση, όπως το νέο προϊόν της MURAD, Rapid Age Spot Correcting Serum, με Niacinamide, για να αποφύγετε τις ανεπιθύμητες παρενέργειες του ήλιου (αφυδάτωση- φωτογήρανση).

Προμηθευτείτε το κατάλληλο αντηλιακό προϊόν...

για να το χρησιμοποιείτε μέχρι και τους επόμενους 6 μήνες ,που είναι και η μέγιστη περίοδος χρήσης αντηλιακών! Είναι το πιο κατάλληλο διάστημα για να ξεκινήσετε ! Πρόταση μας: το αδιάβροχο, αξεπέραστο, πατενταρισμένο (Murasol), Water Resistant Sunscreen SPF 30 της Murad, με vit. Ε και εκχύλισμα ροδιού.

Αποφύγετε τη καθημερινή χρήση του make up σας...

κυρίως στα σημεία που εντοπίζεται το πρόβλημα και προτιμήστε προϊόντα με ελαφριά σύνθεση και τέλεια κάλυψη, που σας δίνουν ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, χωρίς να σας "βαραίνουν" (Lycogel -Blemish balm). Συνάμα, τα ενδεδειγμένα επαγγελματικά μας προϊόντα αφήνουν το δέρμα σας να αναπνέει δημιουργώντας ένα φιλμ προστασίας ανάμεσα στο δέρμα και το περιβάλλον, έχουν καταπραϋντική και αντισηπτική δράση (οξείδιο του ψευδαργύρου) και φυσικά αντηλιακά φίλτρα. Είναι super!

Μειώστε τη χρήση της ρετινόλης (βιταμίνης Α)...

βράδυ παρά βράδυ, καθώς η βιταμίνη αυτή μπορεί να προκαλέσει προσωρινά ήπια αφυδάτωση, στο δέρμα. Ωστόσο δε συνίσταται η διακοπή της, λόγω της εξαιρετικά ισχυρής αντιγηραντικής της δράσης!

Δώστε στο δέρμα σας extra καταπράυνση...

με κατάλληλες κρεμο-μάσκες που μπορούν να λειτουργήσουν όλο το βράδυ, όπως η masque au miel της ACADEMIE ή η νέα Alocalm Gel Mask με αλόη και υαλουρονικό οξύ της Schrammek καθώς και το μοναδικό προϊόν Redness Corrector της Medik8, με aloe vera και vit. E. Για τις εξάρσεις ακμής χρησιμοποιήστε τοπικά το Murad Rapid Relief Spot Treatment με σαλικυλικό οξύ και εκχύλισμα πεύκου & θυμαριού που δρα εντός 4 ωρών και την εντυπωσιακή peel off μάσκα με ενεργό άνθρακα της D’alour, για καθαρισμό και αποτοξίνωση.

Ενυδατώστε τα μάτια σας!

Το best seller προϊόν Murad Eye Lift Firming Treatment με μικροσφαιρίδια υαλουρονικού οξέος, θα δώσει την απαραίτητη υγρασία στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών που επίσης ταλαιπωρείται. Η χρήση της 2-3 φορές εβδομαδιαίως συσφίγγει την περιοχή αυτή και παράλληλα την κάνει πιο φωτεινή - ξεκούραστη. Εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και την Revitalan mask της Schrammek (με Matrixyl & vit. E), που μπορεί να απλωθεί και σε όλο το πρόσωπο σαν μάσκα ύπνου, καθώς ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου.

ΕπισκευTείτε τον αισθητικό σας

Τέλος, η φροντίδα στο ινστιτούτο δεν μπορεί να αντικατασταθεί με τίποτα άλλο! Η επαγγελματική προσέγγιση της Murad με την μοναδική θεραπεία της Redness με Goji Berry και πράσινο τσάι, για καταπράυνση-απευαισθητοποίηση-βαθιά ενυδάτωση καθώς και η Εnzyme Treatment με ένζυμα papaya και εκχύλισμα Ginkgo Biloba για ρύθμιση, αποτελούν την λύση, για αυτές τις ανάγκες της επιδερμίδας σας!

Το Beauty City Spa σας εύχεται ένα όμορφο και ευλογημένο Πάσχα!

Comment