Tι είναι η Μικροδερμοαπόξεση με κρυστάλλους και πώς λειτουργεί;

Αποτελεί μία μη χημική θεραπεία προσώπου και σώματος, που ανανεώνει την επιδερμίδα. Η συσκευή εκτοξεύει τους μικροσκοπικούς κρυστάλλους στην επιφάνεια του δέρματος και ταυτόχρονα τους αναρροφά, απομακρύνοντας νεκρά κύτταρα & σμήγμα, προκαλώντας υπεραιμία του δέρματος,ανάπλαση και οξυγόνωση.

Η υπεροχή του πατενταρισμένου συστήματος του Εssential Peel της SILHOUET-TONE έναντι των παραδοσιακών μεθόδων Μικροδερμοαποξεσης

Ο τρόπος λειτουργίας των συσκευών Μικροδερμοαποξεσης, είναι να εκτοξεύουν απευθείας στην επιφάνεια του δέρματος ροή κρυστάλλων, μέσω της χειρολαβής με αποτέλεσμα την ανομοιόμορφη και απρόβλεπτη απόξεση, προκαλώντας έντονη ερυθρότητα και δυσφορία.

Αντίθετα, το πατενταρισμένο σύστημα μικροδερμοαπόξεσης Turbo Flow Projection του Essential Peel, παράγει μια σταθερή, γραμμική και περιστροφική ροή με άριστη κατανομή, ώστε να εξασφαλίζει ομοιόμορφη και απόλυτα ασφαλή Μικροδερμοαπόξεση, διατηρώντας καθορισμένη επιφάνεια εργασίας. Χρησιμοποιούνται ακανόνιστοι, με αιχμηρές και ανομοιόμορφες άκρες Κρύσταλλοι Κορουνδίου (ένα αδρανές μη τοξικό φυσικό μέταλλο) που δεν προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις, παρασύρουν και απομακρύνουν τα κερατινοποιημένα κύτταρα, τους ρύπους, το σμήγμα και καθαρίζουν σε βάθος τους πόρους, με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική ανανέωση της επιδερμίδας!

Ποια είναι τα οφέλη της θεραπείας Essential Peel;

  • Ανάπλαση & επανόρθωση του δέρματος
  • Καθαρίζει σε βάθος τους πόρους της επιδερμίδας
  • Αυξάνει τα επίπεδα κολλαγόνου & ελαστίνης
  • Λειαίνει λεπτές γραμμές–ρυτίδες, άτονες–τραχιές επιδερμίδες
  • Ομαλοποιεί τις ουλές και τους διεσταλμένους πόρους
  • Εξαλείφει τις δυσχρωμίες και τις βλάβες από τον ήλιο, δίνοντας φωτεινότητα και λάμψη στο δέρμα
  • Μειώνει τις ραγάδες

Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί η Μικροδερμοαπόξεση Essential Peel;

  1. Ως διορθωτική θεραπεία προσώπου ή σώματος για την ανανέωση της επιδερμίδας
  2. Για άμεση φωτεινότητα και λάμψη (Flash therapy)
  3.  Για απολέπιση στις θεραπείες προσώπου και σώματος (αφαιρεί το 30-35% της κεράτινης στοιβάδας)
  4. Πριν την εφαρμογή εξειδικευμένων θεραπειών καθώς αυξάνει την ικανότητα απορρόφησης των ενεργών συστατικών
  5. Η Μικροδερμοαπόξεση συνδυάζεται άριστα με Μεσοθεραπεία, Φωτοανάπλαση, Botox, Υαλουρονικό οξύ, εξασφαλίζοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα!

Essential Peel by Silhouet Tone

Μία υψηλά αποτελεσματική και αξιόπιστη επαγγελματική μέθοδος απολέπισης του δέρματος με ψεκασμό μικροκρυστάλλων σε συνδυασμό με ένα μοναδικό σύστημα Τurbo Περιστροφικής Ροής, που αναζωογονεί την επιδερμίδα σας από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!

Γνωρίστε την εμπειρία Essential Peel και δείτε άμεσα την υφή του δέρματος να λειαίνεται, τις ρυτίδες και τις δυσχρωμίες να μειώνονται και η λάμψη & η σφριγηλότητα του δέρματος να επαναφέρονται!