Το Lumicell Wave 6, χρησιμοποιεί τη διπολική ραδιοσυχνότητα για την καταπολέμηση κυρίως της επιδερμικής χαλάρωσης, των τοπικών εναποθέσεων λιπών και των μικροπτυχώσεων του δέρματος που είναι πιο εμφανείς στην περιοχή των μηρών κ των γλουτών. Το σύστημα αυτό βοηθάει στη τόνωση κ σύσφιξη του χαλαρωνένου κ ζαρωμένου δέρματος και αυτό επιτυγχάνεται με την ομοιόμορφη θερμότητα που παράγεται στο χόριο. Αποτέλεσμα αυτής της θερμότητας είναι η διέγερση της παραγωγής νέου κολλαγόνου, η συρρίκνωση των λιποκυττάρων και η ενεργοποίηση των ινοβλαστών (κύτταρα που είναι υπεύθυνα για την ανάπλαση του δέρματος).

Η θερμότητα που διαχέεται στους ιστούς παρέχει θετικές δομικές και επιδερμικές μεταβολές δηλαδή βελτιώνεται η  ποιότητα του δέρματος και η ελεγχόμενη θέρμανση των υποδορρίων στιβάδων αυξάνει την κυκλοφορία ενώ επάγει την επαναπορρόφηση και παροχέτευση των κατακρατηθέντων υγρών και τοξινών.

Η μέθοδος αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δύσκολες περιοχές: στον προσαγωγό, μπράτσο, στομάχι και να δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα!

Η θεραπεία είναι ανώδυνη και ο χρόνος εφαρμογής της ποικίλει από 10΄έως 30΄το μέγιστο.

Η  συχνότητα των λιγότερων συνεδριών πρέπει να είναι 2-3 φορές την εβδομάδα.