Apilux 2G: Η αποτρίχωση εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα!

Εάν πριν 30 χρόνια κάποιος μας έλεγε ότι σε κλάσματα του δευτερολέπτου και με τόση άνεση θα αντιμετωπίζαμε την τριχοφυΐα μία για πάντα, θα μας φαινόταν ανέφικτο, ίσως και παράλογο, και μάλιστα με τι; Με το φως. Μόνο χρησιμοποιώντας το φάσμα του φωτός.

Σήμερα όμως μέσα από την τεχνολογία και τις έρευνες της Dectro International, το έχουμε διαπιστώσει. Όλοι οι χρήστες του Apilux 2G της Dectro, μπορούν να επιβεβαιώσουν τα ασφαλή, πολύ γρήγορα και ανώδυνα αποτελέσματα. Η συνεχής έρευνα των τελευταίων ετών της Dectro σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Laval του Καναδά και την εταιρία Loex, έναν ερευνητικό οργανισμό με αντικείμενο το δέρμα και την παραγωγή ανθρώπινου δέρματος για εγκαυματίες, δημιούργησαν την αρτιότερη μηχανή φωτοαποτρίχωσης, φωτοανάπλασης και φωτολεύκανσης.

Ειδική φωτοθερμόλυση είναι η καταστροφή των αναγεννητικών κυττάρων της τρίχας από θερμοκρασία που παράγεται από έντονο παλμικό φως.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΘΕΡΜΟΛΥΣΗ;

Ειδική φωτοθερμόλυση είναι η καταστροφή των αναγεννητικών κυττάρων της τρίχας από θερμοκρασία που παράγεται από έντονο παλμικό φως. Τα φωτόνια που εκπέμπονται από μία πηγή φωτός, όταν απορροφηθούν από ένα σκούρο υλικό μεταλλάσσονται σε θερμική ενέργεια. Το υλικό που έχει την δυνατότητα απορρόφησης φωτονίων ονομάζεται χρωμοφόρο. Στο δέρμα μας έχουμε τα εξής χρωμοφόρα: την μελανίνη, την αιμογλοβίνη του αίματος και το νερό που περιέχεται στους ιστούς.

Στόχος μας είναι η ολοκληρωτική καταστροφή των αναγεννητικών κυττάρων της τρίχας και η πήξη της θηλής που αιματώνει το θύλακα, καθιστώντας τον μη προσβάσιμο στις ορμονικές πληροφορίες. Με τον τρόπο αυτό, ο θύλακας παραμένει ανέπαφος αλλά μη ικανός να παράγει τριχοφυΐα και να λάβει τις ορμονικές πληροφορίες και διαταραχές που ταξιδεύουν μέσω του αίματος. Έτσι παραμένει ανενεργός για πάντα.

ΦΑΣΜΑ ΦΩΤΟΣ APL – ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Πολλά άτομα αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό την χρήση του φωτός. Γι’ αυτό πρέπει να διευκρινιστεί η ασφάλεια του φωτός που χρησιμοποιείται από το Apilux 2G. Αυτό αποδεικνύεται αναλύοντας το φάσμα του φωτός που χρησιμοποιείται.

Η υπεριώδης ακτινοβολία, ακτινοβολία αποδεδειγμένα επιβλαβής, έχει μήκος κύματος 200-400nm. To Apilux 2G παράγει το φως μέσα από μία λάμπα Ξένον, όπως και οι περισσότερες συσκευές παλμικού φωτός. Η λάμπα Ξένον παράγει φως με μήκος κύματος από 400-1200nm. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί καν να παράγει υπεριώδη ακτινοβολία.

Παρόλα αυτά, η Dectro International μετά από έρευνες στο πανεπιστήμιο Laval του Quebec αποφάσισε να φιλτράρει τελείως τις ακτίνες από 400-560nm που βρίσκονται κοντά στο υπεριώδες φάσμα. Αυτή ήταν μία κίνηση απόλυτης προφύλαξης καθώς υπάρχει περίπτωση ένα μικρό τμήμα υπεριώδους ακτινοβολίας να επεκτείνεται και μετά τα 400nm. Με αυτόν τον τρόπο αφού έχει λάβει υπόψιν της όλες τις παραμέτρους, μας διασφαλίζει την ασφάλεια του δέρματος κατά την θεραπεία του με το Apilux 2G.

Το φως που χρησιμοποιείται στις θεραπείες φωτοαποτρίχωσης, φωτοανάπλασης και φωτολεύκανσης είναι το ορατό φως και το υπέρυθρο φως. Το υπέρυθρο φάσμα, χρησιμοποιείται και από άλλους κλάδους πέρα από την αισθητική, όπως η ιατρική και η φυσικοθεραπεία για τις ευεργετικές του ιδιότητες.

Καθώς δεν πονάει, το δέρμα δεν ερεθίζεται και βλέπετε γρήγορο αποτέλεσμα καταλαβαίνετε ότι το ζήτημα της φωτοαποτρίχωσης μπορεί να είναι μία πολύ εύκολη υπόθεση

ΑΙΣΘΗΣΗ: ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΕΣΗ

Το δέρμα μας είναι ένα έξυπνο όργανο. Όταν δέχεται μία ενέργεια που μπορεί να του προκαλέσει ερεθισμό ή βλάβη μας ειδοποιεί με την αίσθηση του πόνου.

Οι συσκευές φωτός προηγούμενης γενιάς διέθεταν αυτόματα προγράμματα. Ωστόσο, η πυκνότητα της τριχοφυΐας, η σκουρότητα της, η απόχρωση του δέρματος διαφέρει από σημείο σε σημείο σε όλο το σώμα μας. Τα αυτόματα προγράμματα δεν έδιναν την δυνατότητα στο χρήστη να τροποποιήσει το πρόγραμμα σύμφωνα με το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Για αυτόν τον λόγο πολλές συσκευές laser και παλμικού φωτός προκαλούν πόνο ή έντονη ενόχληση. Φυσικά αυτό ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή και την ευαισθησία του καθενός αλλά οι περισσότεροι το περιγράφουν σαν αίσθηση καψίματος, πολύ έντονο τσίμπημα ή ακόμη και σαν χτύπημα με λάστιχο.

Το Apilux 2G δεν περιέχει αυτόματα προγράμματα. Επιτρέπει στον χρήστη να τροποποιήσει το πρόγραμμα και να το προσαρμόσει ακριβώς πάνω στην περιοχή και το είδος της τριχοφυΐας που δουλεύει. Επιπλέον το κρύσταλλο που ακουμπά το δέρμα μας είναι παγωμένο στους -3οC. Αυτό που αισθάνεστε είναι απόλυτα ανεκτό και άνετο. Η αίσθηση πρέπει να είναι η ίδια ανεξαρτήτου περιοχής. Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνουμε ότι είμαστε στα όρια ασφάλειας του δέρματος και αποτρέπουμε οποιοδήποτε ερεθισμό ή ερύθημα.

Καθώς δεν πονάει, το δέρμα δεν ερεθίζεται και βλέπετε γρήγορο αποτέλεσμα καταλαβαίνετε ότι το ζήτημα της φωτοαποτρίχωσης μπορεί να είναι μία πολύ εύκολη υπόθεση.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Το Apilux 2G σε κάθε πάτημα στέλνει 2 ή 3 παλμούς ανάλογα το φωτότυπο. Καθένας από αυτούς τους παλμούς έχει την αμιγή ένταση που ορίζουμε εμείς στην οθόνη. Αυτό μας προσδίδει ένα γρήγορο αποτέλεσμα, Ο αριθμός των συνεδριών ολοκληρώνεται (από 6-12 συνεδρίες) για να μπορέσουμε να μονιμοποιήσουμε αυτήν την εικόνα.

Comment